Modele de rucsacuri

by kirangarimella on February 18, 2019

Modelul are trei buzunare interioare, dintre Care un singur compartiment principal. Inchiderea se face cu ajutorul unui fermoar realizat dintr-un metal, de culoare asemanatoare cu CEA a rucsacului, asortandu-se Perfect. Sont doua bretele a caror lungime poate fi ajustata, in functie de propriile conte preferinte. PE Langa acestea, prezinta si un maner Fix, pentru a-l putea transporta in mana, PE post de geanta. Incluez si un un accesoriu Care ofera un plus la capitolul Design. Sezonul Back-to-School se apropie, iar asta nu înseamnă altceva decat că rucsacul Revine în trenduri. Rucsacurile sunt din nou un accesoriu must-have, chiar Dacă poate ai terminat deja cu școala cu Ani în urmă. Fie că Mergi la birou, sau la o plimbare relaxantă, rucsacul e Alternativa perfectă și mai pratiă la geanta clasică. Continuă să citești mini-ghidul nostru pentru a descoperi ce Model de sac a fost făcut pentru tine. Un sac este cea mai Practica si comoda metoda de a transporta lucrurile pe care dorim sa le luam cu noi atunci cand iesim la plimbare sau cand plecam in excursii.

Daca vrei sa iti achizitionezi un sac DIN piele, la un pret Bun, mai intai trebuie sa lecturezi acest Ghid pentru a STI ce varianta TI se potriveste cel mai bine. Daca ITI cautai de mult timp un sac DIN piele, ieftin si Bun, atunci Poti considéra ca l-ai gasit. Te sfatuim sa optezi pentru acest Model, deoarece este Modern, cu un aspect placut, si poate fi purtat oriunde VEI Merge: la o plimbare prin Oras, la birou sau chiar la Scoala, Dar fara a-l suprasolicita DIN ponctul de d`Al greutatii transportate. Produsul are doua bretele ajustabile, iar inchiderea se realizeaza prin intermediul unui SNUR si a capacului Care se prinde cu un buton magnétique. Pentru o mai buna rezistenta, este recomandat sa il umpli cu hartie (pentru mentinerea formei) si sa il depozitezi in contrôle impotriva prafului cu care Vine la pachet. Dacă rucsacul obișnuit encontre se pare Comod, îl VEI Adora PE cel de dimensiuni reduse. Parfait pentru zile în Care vrei să te simți liberă, modelul acesta este Atât de ușor încât VEI UITA că îl porți, însă El va continua fără probleme să Cine protejeze lucrurile. Fun și cu un AER jucăuș, mini-rucsacul va deveni imediat accesoriul tău`to-Go`Dacă ești o Fire libertină Care se bucură de fiecare moment. Inainte de toate, trebuie sa stii ca pielea este de doua tipuri, si anume: naturala si Ecologica/SINTETICA. Este fabricat DIN piele Ecologica (la Exterior), en proportie de 100%, iar captuseala este confisata DIN nylon. Are un compartiment principal, doua buzunare MICI si unul cu fermoar, marimile vente fiind de 27 x 14 x 33 de Centimetri.

Rucsacul este Negru, iar cele doua fermoare de PE Partile laterale sunt Aurii, realizate DIN Metal inoxidabil, deci nu va trebui sa iti faci griji in privinta aspectului. Cu finisaje Elegante, rucsacul Luxury de piele este modelul la Care apelezi în zilele în care te simți extra-Glam, iar Fashionista DIN Tine secret cel mai tenue stylée al săptămânii.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: